Glasba

JE T’AIME tretji singl glasbene zasedbe SIGNE

Foto: Izo

Avtor: Zasedba SIGNE

JE T'AIME tretji singl glasbene zasedbe SIGNE

Zasedba SIGNE je pred 10. meseci izdala svojo prvo pesem in videospot za pesem »Med prsti gre«. Za tem je zasedba posnela 2. pesem z naslovom »Tolmuni večnosti«. Oba spota sta se lepo »prijela« tudi na RTV Slovenija, kar je zasedbi SIGNE dalo novih moči tako, da je luč dneva ugledal že 3. spot za pesem »JE T’AIME«.

Snemanje je potekalo v kamniškem Korobaču, ki si zasluži samo čestitke in pohvale za ta doprinos. Scenarij za spot je prispevala pevka zasedbe Aleksandra Perčič, za tehnično izvedbo pa so poskrbeli: Adam Mulalić, Gašper Markun in Tadej Bavdek. Vzdušje na snemanju je bilo sproščeno in pozitivno. Za obilo smeha in pravo »Rock’n’roll» vzdušje je bilo poskrbljeno na različne načine in delovne vneme ni manjkalo do poznih večernih ur. Ko so ugasnile kamere, si je ekipa v miru privoščila zasluženo pivo saj bilo potrebno ohladiti vroče glave in umiriti srčni utrip do normalnih številk …

Gre za zelo s čustvi nabito pesem, ki potrebuje tudi »lep« video, ki bo povezal sliko in zvok in popeljal gledalca v precej čustven svet.
Zasedba SIGNE v pesmi JE T’AIME govori o ljubezni na malo drugačen način in poslušalcu dopušča, da si ustvari svojo sliko. Govori o minljivosti vsega in o tem, da je potrebno ceniti srečne trenutke. V zadnji kitici je to povedano nekako takole:
SREČA REDKO ČAKA
KOT DROBNA PTICA JE
KI NA TVOJI DLANI
LE POČILA JE …

 Foto: Izo

Aleksandra Perčič

SIGNE – JE T’AIME (official video) – acoustic and electronic audiovisual art
VIDEO PRODUCTION:
ADAM MULALIĆ, @adamillusionart
GAŠER MARKUN: https://koprodukcijaplus.si/
TADEJ BAVDEK: @differentangles_productions
SCRIPT: ALEKSANDRA PERČIČ
MUA: TJAŠA LAHARNAR @tjasalah
LOCATION: KOROBAČ KAMNIK @korobac_kamnik
AUDIO PRODUCTION & MASTERING: ROK ZEVNIK
LYRICS: ROK LIPIČNIK
MUSIC: ROK LIPIČNIK, ROK ZEVNIK
VOCALS: ROK LIPIČNIK, ALEKSANDRA PERČIČ
AUDIO RECORDING: ANEJ KOČEVAR
ACCESSORIES: https://1240.si/

Več o zasedbi si lahko ogledate na uradni spletni strani zasedbe: www.signe.si ali pa si preberete naš intervju: https://taraja.si/2022/10/08/intervju-z-glasbeno-skupino-signe/

Vam je bil članek všeč?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Komentiraj

Prijavi se na novice

*S poslanim e-mail-om soglašaš s Pogoji poslovanja.

Mogoče te zanima tudi