HOMEOPATINJA Dr. Maruša Hribar mag. farm.

Homeopatinja dr. Maruša Hribar mag. farm.

Po diplomi na Fakulteti za farmacijo je opravila magistrski študij iz molekularne biologije na Fakulteti za farmacijo. Nadaljevala je z doktorskim in 3 letnim post doktorskim študijem na Medicinski fakulteti v Ženevi. Doktorsko delo je obsegalo področje imunologije. 3 letni post doktorat je vseboval raziskave uporabe zarodnih celic za zdravljenje nevrodegenerativnih bolezni. Svoje znanstveno delo je objavila v številnih revijah in mednarodnih kongresih.

Usposabljala se je tudi iz managmenta na EPFL (Ecole Politechnique Federal v Luzani. V Ženevi je opravila 3 letno šolanje iz homeopatije, ki ga je organiziralo švicarsko združenje za homeopatijo. Je predavateljica homeopatije na Lekarniški zbornici. Je predsednica Homeopatske sekcije pri Slovenskem farmacevtskem društvu.

Je članica izvršilnega odbora Evropskega združenja za integrativno medicino. Zavzema za promoviranje homeopatije in integracijo homeopatije v zdravstveni sistem. Udeležuje se številnih mednarodnih konferenc iz homeopatije in integrativne medicine. Sodelovala je na festivalu DAO YAH v Cankarjevem domu. Bila je predsednica konference ECIM za integrativno
medicino leta 2018 v Ljubljani.

kontakt : 041 610 330
homeopatija@gmail.com

Vam je bil članek všeč?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Komentiraj

Prijavi se na novice

*S poslanim e-mail-om soglašaš s Pogoji poslovanja.

Sledi nam:

Mogoče te zanima tudi