Meditacija Axis mundi – Os sveta

Vir: Marjan Ogorevc: Človek kam greš

Zaprite oči. Ozavestite vdih in izdih. Hkrati z zrakom vdihujte belo svetlobo. Vodite jo do srca in širite v telo kot občutek ljubezni do sebe, sprejemanje sebe takšnega, kot ste.

Vdihujte svetlobo, energijo in se širite s telesom.

V mislih si povejte: »Osvobajam se potrebe, da bi nadzoroval proces, in se popolnoma prepuščam.«

Nato izrecite: »Odločam se za inicijacijo v os sveta. Kot bitje na vseh ravneh bivanja se popolnoma in brezpogojno predajam čisti zavesti, absolutnemu, božanskemu.«

Dovolite si začutiti to energijo.

»Popolnoma se odpiram, da ta energija prihaja navzdol kot žarek svetlobe, prepoji moje telo in me poveže z Zemljo.«

Samo začutite in se prepustite, da energija kot reka teče skozi vas. Pustite procesu, naj se odvija samodejno. Če imate v tem trenutku kakšen poseben problem, se lahko odprete z besedami:

»Odpiram se, da dobim toliko energije, da bo odplaknila blokade, ki so povzročile to težavo. Naj se začne proces razreševanja.«

Predstavljajte si, kako se težava razrešuje. Poglejte se v položaju, ko je problem že rešen, stanje skušajte začutiti fizično. Začutite hvaležnost, da se je to zgodilo. Vemo, da se je v kvantnem svetu težava rešila, v materialnem, stvarnem, pa bo morda potrebnega še nekaj časa.

Še naprej vdihujte energijo, svetlobo. Občutek telesnosti se izgublja, začnite se širiti izven fizičnega telesa, po vsem prostoru, kjer ste, in nato na vse mesto. Samo vdihujte in se razširite še na državo, celoten planet Zemljo.

V mislih si povejte: »Popolnoma se združujem s planetarno zavestjo  Zemlje, z njenimi energijami.« Vdihujte te energije in jih z izdihom predajajte naprej. Začutite, da je v vsaki vaši celici življenje.

Živi ste! Širite se naprej na Sonce, vstopite dobesedno v njegovo središče, vdihujte njegovo energijo in vstopajte v neskončnost, prav tako kot Sonce.

Ono samo daje, nikoli ne vpraša, kdo si to zasluži.

Bodite kot Sonce, ki daje brezpogojno. Širite se naprej v neskončnost, v čisto zavest, absolutno in božansko.

Samo bodite. Ničesar si ne želite, ne razmišljate, samo bodite.

»Sem, kar sem.«

V mislih vstopite v svoj dom. Intuitivno izberite mesto, kjer boste izvedli proces osi sveta, se tja namestite in izrecite: »Želim čutiti, videti.«

Ozrite se navzgor in iz čiste zavesti k sebi povlecite energijski žarek.

Če je stanovanj več, to napravite za vse. Žarek potegnite in ga prizemljite.

Energija bo delovala tako, kot boste želeli. Če rečete, ta os sveta bo v domu ostala za vedno, tako tudi bo.

Obstajate v osi in vdihujete belo svetlobo. Izdihujete iz srca in se širite na vsak kotiček vašega doma, na vsa živa bitja, ne da bi kar koli želeli spremeniti.

Zgolj dajete, drugi pa vzamejo ali ne vzamejo. To je brezpogojno delovanje. S tem se bodo v vaših domovih očistile destruktivne energije, nastala zaradi sporov, agresije, užaljenosti, ljubosumja, bolezni, smrti. Vse te energije lahko z vdihavanjem bele svetlobe spremenite.

Zahvalite se za ta proces, v sebi zadržite to stanje povezanosti Neba in Zemlje. Trikrat globoko vdihnite in izdihnite ter odprite oči.

Vam je bil članek všeč?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Komentiraj

Prijavi se na novice

*S poslanim e-mail-om soglašaš s Pogoji poslovanja.

Sledi nam:

Mogoče te zanima tudi