Knjiga

NISEM S TEGA PLANETA: Marjan Ogorevc

MARJAN OGOREVC

NISEM S TEGA PLANETA

Knjiga Nisem s tega planeta je rezultat dolgoletnih raziskav in razreševanja številnih zahtevnih
terapevtskih primerov, ki so bioterapevtu Marjanu Ogorevcu odstrli vpogled v nove nezemeljske razsežnosti bivanja, v raznovrstna življenja zunaj našega planeta.

Poznavanje tega področja je nujno za ozaveščanje, energijsko zdravljenje in terapevtsko delo nasploh, literature v slovenskem jeziku pa skorajda ni, zato se je avtor odločil v enem delu zbrati informacije o obiskih Nezemljanov, ki so kolonizirali Zemljo, o Nezemljanih, ki se utelešajo kot avatarji, preroki, znanstveniki, umetniki, ter novodobnih otrocih in odraslih, ki bivajo med nami zdaj.

Osrednji del knjige je namenjen izzivom, ki jih Nezemljanom prinašata prilagajanje zemeljskim energijam in sprejemanje življenja na Zemlji. Mnogi se bodo lahko prepoznali v osebnih pripovedih ljudi z nezemeljskimi izkušnjami, ki jih je Marjan obravnaval v svoji terapevtski praksi. Največjo vrednost zagotovo prinašajo podrobna navodila za reševanje težav, s katerimi se srečujejo Nezemljani in njihovi bližnji, ter prvič objavljeni procesi za laike in terapevte, s katerimi vodite sebe ali drugo osebo v regresijo, v prejšnja življenja, tu ali na drugih planetih, v drugih dimenzijah. Neprecenljivi so tudi vsi dodatni postopki za zvišanje zavesti in spreminjanje podzavestnih programov.

Nekoč smo rekli, da kdor pozna preteklost, lahko vpliva na prihodnost. Danes bi lahko rekli, da tisti, ki pozna resnico in ima informacije, lahko vpliva na prihodnost.

Več o Marjanovem življenju in delu si lahko preberete na njegovi spletni strani: www.marjanogorevc.si Spremljate ga lahko tudi na: www.facebook.com/ogorevcmarjan

Vam je bil članek všeč?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Komentiraj

Prijavi se na novice

*S poslanim e-mail-om soglašaš s Pogoji poslovanja.

Mogoče te zanima tudi