Knjiga

Marjan Ogorevc: MAGIJA, MOST MED ZNANOSTJO IN RELIGIJO

Marjan Ogorevc

MAGIJA

MOST MED

ZNANOSTJO IN RELIGIJO

"Vsako dejanje je lahko magijsko dejanje." - Marjan Ogorevc
Ste pripravljeni pogledati svet z vidika, nasprotnega temu, kar nas uči svet, v katerem živimo, in je vtisnjen v nas od sodobnih prednikov, vzgoje in družbe?

Ob primarno izkustveno podanem znanju v knjigi Magija se boste mestoma močno zaletavali v zid razumsko nastrojenega, znanstveno priučenega uma ter vseh mogočih vzorcev znanstvene, materialistične nadvlade in verskih dogem. A dovolj subtilni in dojemljivi boste začutili jezik onkraj tega, svet, ki ga zaznavajo drugi deli nas, ki pod tančicami brbota od živosti življenja.

Spoznali boste, da so od nekdaj bili, so in bodo ljudje, ki so zajemali celoto, z njo sodelovali in soustvarjali, ter da nam najnovejši izzivi prinašajo mogočno darilo, da to odkrijemo in tako zaživimo tudi sami.

Ta nova paradigma, novi pogled, nam omogoča opustiti vlogo žrtve, sodbe, individualne egoistične vzgibe, se vrniti k sebi, uskladiti z višjim jazom, ter vztrajno prevzemati odgovornost zase in iskati rešitve, ki v položaju vzniknejo iz jasno postavljene namere, notranje vizije. To je mogoče le pri doslednem ohranjanju visokih vibracij in energij ter z doslednim, discipliniranim puščanjem starega sveta za sabo.

Več kot potrebno čtivo, gradivo, da ohranimo upanje, gojimo pogum in se odpremo možnostim drugačnega bivanja, drugačnega sveta.

Barbara Lipovšek, urednica

MARJAN OGOREVC – bioterapevt, atletski trener, avtor knjig, kolumn in člankov, strokovni vodja in predavatelj v šoli za bioterapevte, ki temelji na karmični diagnostiki, že več kot 30 let proučuje alternativne načine zdravljenja. Nenehno se izobražuje in raziskuje poti osebnostne rasti ter duhovnega razvoja.

O svojih spoznanjih s področja bioenergijskega zdravljenja je napisal dvanajst knjig, med njimi knjige:
– Samozdravljenje s karmično diagnostiko,
– Med šamani v Sibiriji,
– Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje,
– Alternativna medicina v športu,
– Iskanja,
– Spreminjamo sebe, spreminjamo svet,
– Človek kam greš,
– Magija: most med znanostjo in religijo,
– Popolna združitev: zlitje v tantričnem odnosu;

Več o Marjanovem življenju in delu si lahko preberete na njegovi spletni strani:
www.marjanogorevc.siSpremljate ga lahko tudi na: www.facebook.com/ogorevcmarjan.

Vam je bil članek všeč?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Komentiraj

Prijavi se na novice

*S poslanim e-mail-om soglašaš s Pogoji poslovanja.

Mogoče te zanima tudi