Knjiga

Mojca Rudolf: SOLZE, KI JIH NI

Mojca Rudolf

SOLZE, KI JIH NI

Tri ženske. Tri usode. Tri nenavadne smrti. Ena skrivnost. Temačna skrivnost Irske.

Velika rdeča žoga se je mirno pozibavala na trati. Vrtna vrata so bila odprta malce bolj kot prej, ko jih je Ann ihtavo želela zapreti, a se niso dala. Vse ostalo je bilo natančno tako, kot je bilo pred nekaj minutami. Razen Arleen. Arleen ni bilo več.

Pred letom dni se mlada družina preseli v imenitno hišo. Ann je prepričana, da se je zanje začelo novo življenje, nove priložnosti, nov začetek. A ni vse idealno. Plaši jo sosed, saj se ji zdi, da jo vedno čudno pogleduje. Mučita jo ljubosumje in negotovost, pa tudi slutnje, da nekaj ni tako, kot se zdi. Hčer Arleen preganjajo nočne more. Le mož Tim se zdi zadovoljen.

Ko nekega popoldneva Arleen nenadoma izgine, Ann ne ve, da je izginotje povezano z dogodki, ki segajo daleč v preteklost. V knjigi spremljamo še dve ženski in njuni usodi. Kako so dogodki povezani? Kakšna je resnica? Knjiga je osnovana na resničnih zgodovinskih dejstvih, ki jih morda niste vedeli ali slišali o njih. Vsi dogodki v knjigi, zaplet in razplet ter vse osebe pa so zgolj plod moje domišljije.

Kdo je Mojca Rudolf?
Mojca Rudolf je pisateljica s srcem. SOLZE, KI JIH NI so njen 21. izdani roman. Do zdaj je izdala:
5 knjig za odrasle,
Zbirko kratkih zgodb,
Slikanico,
13 mladinskih knjig.

Knjiga ZMENKI je prejela priznanje za najboljšo prozno knjigo, izdano v samozaložbi leta 2020.

O sebi pravi, da je pisateljica in bralka. Rada ima drugačne zgodbe. Piše drugačne knjige. Vsaka je samosvoja, vsaka posebna.

V knjigah so skrivnosti, ki čakajo, da jih odkrijete. V filmih ste samo opazovalec, v knjigah ste lahko vse. Lahko ste režiser, igralec, lučkar, scenarist, garderober. Scene postavljate v okolja, ki si jih sami zamislite. Imenom dodajate svoje obraze. Pisatelj vam da okvir, preostalo lahko storite sami s svojo domišljijo, s svojim razmišljanjem. Izkoristite moč knjig. Berite jih.

Vam je bil članek všeč?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Komentiraj

Prijavi se na novice

*S poslanim e-mail-om soglašaš s Pogoji poslovanja.

Mogoče te zanima tudi