Obvladati sebe je največja oblast.

Ko preneha vzrok, preneha tudi posledica

Alternativna medicina gleda na človeka kot celoto. Človek je namreč mnogo več kot le telo. Le malo bolezni ima izvor neposredno v človeškem telesu. Bolezni lahko izvirajo tudi iz človekove duhovne ali duševne drže. Alternativna medicina meni, da bolezen ni nič drugega kot porušeno ravnovesje v nas. Z metodami, ki jih alternativna medicina pri alternativnem zdravljenju uporablja, se trudi  vzpostaviti porušeno ravnovesje. Tako kot pri uradni medicini, je potrebno tudi pri alternativni medicini poudariti, da smo za svoje zdravje in počutje odgovorni sami! Informativni klub Taraja se zavzema za združitev uradne in alternativne medicine za pomoč človeku in ohranjanje vseh nivojev zdravja.

Članki

Meditacija

Izvajalci

Po diplomi na Fakulteti za farmacijo je opravila magistrski študij iz molekularne biologije na Fakulteti za farmacijo. Nadaljevala je z doktorskim in 3 letnim post doktorskim študijem na Medicinski fakulteti v Ženevi. Doktorsko delo je obsegalo področje imunologije.

V Hiši TKM, Hiši tradicionalne kitajske medicine izvajamo diagnostične preglede in terapije tradicionalne kitajske medicine. Sem spadajo terapije: akupunktura, tuina masaža, zeliščna medicina, moksibustija, ventuze, kozmetična akupunktura, aurikuloterapija in guasha terapija.

Fizio Emteres je zasebna fizioterapija, ki je nastala iz želje po izvajanju raznolikih storitev s področij fizioterapije v prepletanju z drugimi tehnikami, ki pripomorejo k izboljšanju zdravja ter počutja in to na način, ko ti razporeditev in predvsem ˇvzeti si˝ dovolj časa omogoča individualen pristop do posameznika in celostno obravnavo.